• Ratownictwo medyczne
  • Turystyka i rekreacja
  • Dietetyka

belka studia

illustracje 3D

 

  • Dietetyka
  • Turystyka i rekreacja
  • nowy kierunek Ratownictwo medyczne

 

Dlaczego warto studiować ....?

  • zajęcia prowadzone są przez specjalistów
  • praktyki można odbyć w kraju i za granicą
  • dysponujemy odpowiednim zapleczem dydaktycznym
  • studenci mogą rozwijać swoje pasje w kołach naukowych
  • zajęcia praktyczne na kierunku Turystyka i rekreacja odbywaję się w bardzo atrakcyjnych pod względem przyrodniczym i kulturowym miejscach 
  • studenci na na kierunku Turystyka i rekreacja mogą zdobyć dodatkowe umiejętności tj. nauka jazdy na nartach, snowboardzie, nauka żeglowania i kajakarstwa. 

belka nasza ofertaillustracje 2D

Co u nas skończysz?

DIETETYKA - studia I stopnia (licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne i niestacjonarne
TURYSTYKA I REKREACJA - studia I stopnia ( licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne

RATOWNICTWO MEDYCZNE - studia I stopnia (licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne

belka ksztalcenieksztalcenie

 

Gwarancja rozwoju studenta... 

Wysoko wykwalifikowana kadra naukowo-dydaktyczna składająca się profesorów, doktorów habilitowanych oraz doktorów, stale podnoszących swoje kwalifikacje poprzez uczestnictwo w kursach, szkoleniach, konferencjach, gwarantuje wysoki poziom prowadzonych wykładów, konwersatoriów i zajęć praktycznych.

belka wyposazeniewyposazenie

Odpowiednio wyposażone sale ...

Zajęcia z zakresu nauk podstawowych prowadzone są na bazie istniejących, odpowiednio wyposażonych jednostek naukowo-dydaktycznych Uniwersytetu, dysponujemy również przystosowanymi zgodnie z obowiązującymi standardami laboratoriami i pracowniami, gdzie nasi studenci nabywają i udoskonalają swoje umiejętności:

Laboratorium Oceny Żywności
Pracownia Anatonomiczna
Pracownia Histologiczna
Pracownia Oceny Żywności
Pracownia Technologii Gastronomicznej
Sala Audytoryjna

 

 

 

belka ogloszenia

belka aktualnosci

Bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy dla pracowników 
UP-H, które organizuje Koło Naukowe Ratownictwa
Medycznego.
Przewidywany termin realizacji: maj-czerwiec
Zapisy do połowy kwietnia u Pani Anny Zakrzewskiej
pod numerem tel. 6431209 oraz adresem mailowym:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 21 lutego 2017 w sali Senatu przy ulicy Konarskiego 2 odbędzie się Konferencja Naukowa nt." Ratownictwo medyczne z perspektywy czasu i planowanych zmian

 uph-ratownictwo-medyczne

 

   II OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA NAUKOWA 

"ŻYWNOŚĆ- ZDROWIE - TECHNOLOGIA – DYSTRYBUCJA”

pt. Czynniki wpływające na rozwój młodego człowieka

 

 Organizator: Koło Naukowe Dietetyków działające przy Zakładzie Dietetyki i Oceny Żywności

Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego

w Siedlcach

Konferencja skierowana jest do studentów, doktorantów, żywieniowców i osób interesujących się szeroko pojętym tematem zdrowia i diety.

Zakres tematyczny konferencji:

- I sesja -"Wpływ żywienia i aktywności fizycznej na rozwój dziecka"
- II sesja - "Żywienie dziecka chorego"
- III sesja -"Wpływ jakości i bezpieczeństwa żywności na rozwój młodego człowieka"

 UE

Projekt pn.: Wzmocnienie pozycji konkurencyjnej studentów Turystyki i rekreacji na rynku pracy” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego realizowany w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój

Priorytet III. Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju,

Działanie 3.1. Kompetencje w szkolnictwie wyższym

Numer umowy: UDA-POWR.03.01.00-00-K278/16