• Gastronomia i hotelarstwo
  • Ratownictwo medyczne
  • Dietetyka
  • Turystyka i rekreacja

belka studia

illustracje 3D

 

  • Dietetyka
  • Turystyka i rekreacja
  • Ratownictwo medyczne
  • nowy kierunek: Gastronomia i hotelarstwo

 

Dlaczego warto studiować ....?

  • zajęcia prowadzone są przez specjalistów
  • praktyki można odbyć w kraju i za granicą
  • dysponujemy odpowiednim zapleczem dydaktycznym
  • studenci mogą rozwijać swoje pasje w kołach naukowych
  • zajęcia praktyczne na kierunku Turystyka i rekreacja odbywaję się w bardzo atrakcyjnych pod względem przyrodniczym i kulturowym miejscach 
  • studenci na na kierunku Turystyka i rekreacja mogą zdobyć dodatkowe umiejętności tj. nauka jazdy na nartach, snowboardzie, nauka żeglowania i kajakarstwa. 

belka nasza ofertaillustracje 2D

Co u nas skończysz?

DIETETYKA - studia I stopnia (licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne i niestacjonarne

DIETETYKA - studia II stopnia (magisterskie, 2-letnie); forma studiów: stacjonarne

TURYSTYKA I REKREACJA - studia I stopnia ( licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne

RATOWNICTWO MEDYCZNE - studia I stopnia (licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne

GASTRONOMIA I HOTELARSTWO - studia I stopnia (licencjackie, 3-letnie); forma studiów: stacjonarne

belka ksztalcenieksztalcenie

 

Gwarancja rozwoju studenta... 

Wysoko wykwalifikowana kadra naukowo-dydaktyczna składająca się profesorów, doktorów habilitowanych oraz doktorów, stale podnoszących swoje kwalifikacje poprzez uczestnictwo w kursach, szkoleniach, konferencjach, gwarantuje wysoki poziom prowadzonych wykładów, konwersatoriów i zajęć praktycznych.

belka wyposazeniewyposazenie

Odpowiednio wyposażone sale ...

Zajęcia z zakresu nauk podstawowych prowadzone są na bazie istniejących, odpowiednio wyposażonych jednostek naukowo-dydaktycznych Uniwersytetu, dysponujemy również przystosowanymi zgodnie z obowiązującymi standardami laboratoriami i pracowniami, gdzie nasi studenci nabywają i udoskonalają swoje umiejętności:

Laboratorium Oceny Żywności
Pracownia Anatonomiczna
Pracownia Histologiczna
Pracownia Oceny Żywności
Pracownia Technologii Gastronomicznej
Sala Audytoryjna

 

 

 

belka ogloszenia

belka aktualnosci

W dniach 9-10 czerwca Przedstawiciele SKN RM (Monika Klepacka, Piotr Rejent, Szymon Borkowski) pod opieką merytoryczną dr Piotra Leszczyńskiego uczestniczyli w VIII Ogólnopolskich Zawodach Uczelni Wyższych w Ratownictwie Medycznym.

Dnia 23 maja 2017 r. zapraszamy na bezpłatną analizę stanu odżywienia

Bezpłatne szkolenia z pierwszej pomocy dla pracowników 
UP-H, które organizuje Koło Naukowe Ratownictwa
Medycznego.
Przewidywany termin realizacji: maj-czerwiec
Zapisy do połowy kwietnia u Pani Anny Zakrzewskiej
pod numerem tel. 6431209 oraz adresem mailowym:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

21 lutego 2017 w sali Senatu przy ulicy Konarskiego 2 odbędzie się Konferencja Naukowa nt." Ratownictwo medyczne z perspektywy czasu i planowanych zmian

 uph-ratownictwo-medyczne